A bee kriptovaluta. Van értéke vagy átverés?

A bee kriptovaluta bemutatása

Van értéke a Bee kriptovalutának? Ez az egyik leggyakrabban feltett kérdés a Bee kriptovaluta, azaz a Bee Network körül és erre a kérdésre végre választ kapsz, ha tovább olvasod ezt a cikket. Először is, ha nem tudod, mi a Bee Network, akkor adok egy gyors összefoglalót arról, hogy mi is ez.

A Bee Network, azaz a Bee Kriptovaluta

A Bee Network a kriptopénz egy új formája, amelyet a hétköznapi emberek a telefonjuk segítségével bányászhatnak. Ez egy olyan projekt, amely játékosított élményt nyújt a felhasználók számára a Bee kereséséhez.

A felhasználók úgy keresnek Bee-t, hogy 24 óránként egyszer rákattintanak egy gombra, amely a Bee nevű kriptopénz ezen új formájával jutalmazza a felhasználókat. A Bee bányászata biztosítja a projektbe vetett bizalmat, és a Hálózatot is arra emlékezteti, hogy valódi ember vagy, aki ezt az új kriptopénzt bányássza. A Bee Network minden felhasználójának konkrét szerepe van ebben, ahogy a hálózat növekszik.

Bee Network szerepekörei

Mielőtt azt éreznéd, hogy valami teljesen más témában olvasol, próbálj meg a következőkre úgy tekinteni mintha egy társasjáték szabálykönyvét olvasnád. Elsőre mi se akartuk elhinni amit láttunk.

1. Visioner: A látnokok

Minden játékos 1,6 méh/óra alapdíjat kap, ha 24 óránként bejelentkezik az alkalmazásba, és a méh (bee) gombra kattint. Nem kell nyitva tartani az alkalmazást a méh gombra kattintás után, és automatikusan megkapod az óradíjat. A 24 óra elteltével megáll, amíg a méh gombra kattintva nem kezdesz egy új 24 órás munkamenetet. Felhívjuk figyelmed arra, hogy az alapdíj, mint Visioner 4 alkalommal 50%-kal csökken a teljes felhasználói bázis növekedésétől függően, amíg a Bee Network be nem szünteti a Bee szállítását, amikor világszerte 1 milliárd felhasználó lesz. A Visioner alapdíj 1,6-> 0,8 (amikor 100 000 felhasználóra nő), 0,8 > 0,4 (amikor 1 millió felhasználóra nő), 0,4 -> 0,2 (amikor 10 millió felhasználóra nő), 0,2-> 0,1 (amikor 100 millió felhasználóra nő), amíg a kínálat 0-ra nem csökken, amikor 1 milliárd felhasználóra nő.

2. Referrer: Az ajánlók

Egy nagykövet új látnokokat ajánlhat, hogy csatlakozzanak a csapatodhoz, akiket a csapattagjaiddal együtt tudsz majd interakcióba hozni és küldetéseket teljesíteni együtt a hamarosan induló alkalmazáson belüli funkciókban, amikor a Bee Network projekt a következő fázisokba lépett.

3. Verifier: Hitelesítők (A Hitelesítő szerepét csak azután indítják el, hogy a Bee Network belépett a 2. fázisba).

Kérjük, vedd figyelembe, hogy az Ellenőr szerepét csak a 2. fázisban indítják el. A Bee Network célja, hogy egy játékközösséget építsen a megbízható tagokkal. Ezért szükségük van ellenőrökre, hogy ellenőrizzék a tagok személyazonosságát, és bevigyék őket az ellenőrzött hálózatba. Ezzel megerősíted, hogy:

  • Személyesen ismered azt a személyt, akit igazoltál.
  • Bízol abban, hogy etikusak és nem csalók.

Felhívjuk azonban a figyelmedet, hogy a biztonsági körben mindenkinek sikeresen el kell végeznie a KYC (Know Your Customer) megfelelési folyamatot, mielőtt a következő fázisokban a teljes funkciót kihasználhatná.

A különböző szerepekről bővebb információkat itt találsz.

A Bee kriptovaluta értéke

Most, hogy átmentünk azon, hogy mi a Bee Network és hogyan működik minden, itt van az, amit valószínűleg tudni akartál. Ez a dolog az “Érték”.

Mielőtt elmondanám neked a Bee Network valódi értékét, először is tudnod kell, hogy mi határozza meg a Bee Network értékét. Nos, bármelyik kriptovaluta esetében mi adja az igazi értéket?

Minden új projektnél mindig kell lennie egy fehér könyvnek (white paper). Ha nincs fehér könyv, akkor az egy nagy piros zászló.

Kezdjük tehát az elejéről, és kérdezzük meg magunktól, hogy valójában honnan származik az érme, például a Bitcoin. A Bitcoin minden egyes blokk bányászásakor keletkezik, és a valaha létező teljes számnak van egy kemény felső határa.

A kemény felső határ az, ami az érmét ritkábbá és értékesebbé teszi, mint egy légből kapott érme. Sok ilyen projekt előre kibányássza a hálózaton valaha létezni fogó érmék összességét. Majd idővel lassan kiadja a felhasználóknak, vagy nagy készletet hoz létre egy tömeges eladáshoz, majd a hálózaton történő bányászattal folyamatosan újabbakat generál.

Ez a megközelítés nem rossz vagy rossz, de ez a nehezebb út az érme értékének megteremtése során. Az 1 millió létező érme lényegesen többet fog érni, mint az 1 milliárd létező érme, ezért ezt fontos szem előtt tartani.

Nő vagy csökken a token kínálata? Ha igen, milyen gyorsan?

A bee kriptovaluta értékének másik tényezője az a módszer, amellyel létrehozták. Vadonatúj, vagy egy már létező érmére épül? Egy vadonatúj érme, mint a Pi Network, Bee Network, TimeStope stb. hatalmas potenciállal rendelkezik egy erős csapat és jó marketing mellett.

Rengeteg értéket lehet felhajtani ezek körül az új projektek körül, ha be tudja váltani az ígéreteit, ami jót fog jelenteni az értékének. Ha nem tudja, akkor van egy kis biztonsági hálója, ami megakadályozza, hogy a közösség támogatása nélkül lenullázódjon egy fork vagy lánc, amire épül.

Él és hal pusztán attól, hogy mennyire tudja bizonyítani magát. Egy már létező érme forkjának előnye, hogy a már meglévő infrastruktúrára és közösségre építhet. Ez jó, ha a közösség már régóta vágyik rá, mivel nagyon gyorsan szerezhet felhasználókat, de ha a fork vitatott, az érme megoszthatja a közösséget, vagy megtámadhatják. Ezek mind fontosak az érme értékének meghatározásában.

Hasonlóképpen, egy olyan érme, amely egy meglévő ökoszisztémára épül, mint az Ethereum, ugyanazt a közösséget és fejlesztői támogatást tudja kihasználni, mint egy fork, de nagy kockázat nélkül. Az alkalmazásod egyszerűen csak létezik a láncon, és az emberek használhatják, ha hasznosnak találják.

Az értékre vagy érmére épülő érme?

Az érmékre épülő érmék nehezen nőnek túl az alapvalutájukon. Emellett ki vagy szolgáltatva a láncnak, amelyre építettél. Az anyaláncban bekövetkező nagyobb változás tönkreteszi a projektedet, amivel nem sokat tudsz kezdeni. Most már láthatjuk, hogy nagyon fontos, hogyan generálod az érméket, hogy a piac hogyan fogja értékelni őket.

Az elértéktelenedés még egy fontos csapja az általad generált érmék típusa Rengeteg különböző típus van, de mi most a nagyokat nézzük meg. A token helyettesíthető vagy nem helyettesíthető? Alapvetően ez egy valuta vagy egy gyűjthető tárgy? Bármelyik gyűjthető tárgy többet érhet, mint egy egységnyi valuta, de ahogy a gyűjtőeszköz szó is sugallja, nagyon kevés van belőlük.

A fungible tokenek burjánzóak, ami több millió darabot jelent, azért kapják ezt a tulajdonságot, mert megbízhatóan lehet velük kereskedni más emberekkel egy meghatározott árért. A nem hungible pont az ellenkezője, ritka. Mivel ritka, az értéke sokkal magasabb, de ugyanakkor csak a megfelelő embereknek ér valamit.

A token most egy hasznosság vagy egy biztonság, ez rendkívül összetett, de legalább azt a kérdést kell feltenned magadnak, hogy ez a token lehetővé tesz-e számomra egy olyan szolgáltatáshoz való hozzáférést, amihez másképp nem férhetnék hozzá? Betölti-e valamilyen funkcióját, vagy csak a token, amit annak reményében tartok a kezemben, hogy növekszik az értéke?

Ez az egyik fő tényező, amely az érték meghatározásakor szerepet játszik. Most már tudod, hogy valójában mi adja egy ilyen kriptopénz értékét.

A Bee kriptovaluta valódi értéket képvisel?

Tehát mindenesetre, hogy válaszoljak a kérdésedre, hogy a Bee kriptovaluta értéket képvisel-e, itt a válasz: A válasz az, hogy még nem.

Annyi minden van, ami a Bee Network értékének meghatározásához szükséges, és a Bee Network sebességével.

Lehet, hogy azt kérdezed: “Mikor lesz a Bee Network kriptopénznek értéke?”. Hogy válaszoljak erre a kérdésre, azt kell mondanom, hogy nem mostanában. Azért mondom ezt, mert egyszerűen csak a kezdeti szakaszában vagyunk. Még ha lenne is valamilyen értéke a Bee Networknek, akkor is nagyon kicsi lenne az értéke, hogy ha még 100k Bee Coins felett sincs bányászva, akkor elfelejtheted.

Ezzel együtt azonban meg fogom tenni a nagyon világos és őszinte előrejelzésemet a Bee Networkre. Azzal, ahogy a dolgok eddig állnak a Bee Network számára, a Bee Network ára 2023 elejére várhatóan 0,0002 dollárt fog érni 1 Bee Coin-onként. Ezzel együtt, ha 1k Bee érmét bányászol, akkor az 0,20 dollárt ér. Ha több mint 100k Bee érmét bányászol, akkor az 20,00 dollárt ér!

Ezzel együtt a Bee Network még mindig rengeteg potenciállal rendelkezik, és ha addigra a Bee Coin-t a mindennapi életben is használják, és nagy bizalom alakul ki, akkor 2030-ra ez az értékelés elérheti a 79,29 dollárt Bee Coin-onként. Ami akkor, ha 1k Bee érmét bányásztál, akkor az 79 290,00 dollárt érne, és ha több mint 100k Bee érmét bányászott, akkor az 7,9 millió dollárt érne!

Természetesen a Bee Network lehet valami, ami a jövőben rengeteg pénzt hozhat az embereknek. De arra is óriási esély van, hogy a dolgok nem működnek a Bee Network nevű új kriptopénz projekt számára. Sok más projekthez hasonlóan csak nagyon kevesen lesznek sikeresek, és végül a Bee Network valami olyasmi, amire mindannyiunknak van esélye felugrani.

Nos ezek után mit fogsz tenni?

 

Kapcsolódó cikkek:

Az Oldal Tetejére