Az OMG kriptovaluta bemutatása

Az OMG kriptovaluta BEMUTATÁSA

Ha eljutottál ehhez az útmutatóhoz, akkor valószínűleg az OMG kriptovaluta befektetésen gondolkodsz. Mielőtt azonban ezt megtennéd, elengedhetetlen, hogy többet tudj meg erről az érméről, valamint azokról a kriptopénz tőzsdékről, ahol megvásárolhatod. Nos, jó helyen jársz, mert elmondok mindent, amit az OMG érmébe való befektetésről tudni kell.

Ebben az útmutatóban elmondom, hogy mi az OMG, mennyit ér, és mi befolyásolhatja az értékét. Megnézem, hogy mi vár az OMG-re 2021-ben és az elkövetkező években. Megjegyzés: mindig válassz egy jó hírű kriptotőzsde platformot (például Coinbase), és szerezz be egy biztonságos pénztárcát (például Ledger Nano S és Trezor) az eszközeid számára.

Mielőtt elkezdenél az OMG érmébe való befektetésen gondolkodni, jól meg kell értened, hogy mi is az OMG. Kezdjük hát.

Mi az az OMG érme?

Az OMG coin egy white-label eWallet. Az Ethereum blokkláncra építette az Omise nevű thaiföldi pénzügyi szolgáltató cég. Teljes neve OmiseGo.

Megjegyzés: A white-label termék olyan termék, amelyet sok különböző márka használhat. Gondolj rá úgy, mint egy sima fehér pólóra, amelyre különböző cégek nevei nyomtathatók. Az e-pénztárca egy olyan szoftver, amely a digitális pénzhez való hozzáféréshez szükséges információkat tartalmazza.

Az OmiseGo lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy érméket utaljanak át egyik blokkláncról a másikra anélkül, hogy hagyományos tőzsdét használnának. Emellett lehetővé teszi a pénzeszközök átutalását a blokkláncok és a hagyományos fizetési szolgáltatók, például a VISA és a SWIFT között.

OMG Kriptovaluta útmutató és előrejelzések

Az OmiseGo platformot úgy tervezték, hogy a vállalkozások a való világban, gyorsan és egyszerűen használhassák. Ez a Plasma első implementációja, amely egy Ethereum-alapú megoldás a skálázhatóság problémájára.

Megjegyzés: A skálázhatóság azt jelenti, hogy egy platform mennyire könnyen tud alkalmazkodni a nagy mennyiségű felhasználói forgalom feldolgozásához.

Mielőtt rátérnék az OmiseGo érme árfolyam-előrejelzéseire, többet kell mondanom róla általánosságban. Egy gyors megjegyzés az árelőrejelzésekről. Csak azért, hogy mindent világosan megérts, van néhány szempont, amire szeretném, ha odafigyelnél.

Amit most olvasni fogsz, az nem pénzügyi tanácsadás. Ez az útmutató azért készült, hogy segítsen megérteni, hogyan készítenek előrejelzéseket a kripto szakértők az olyan érmék áráról, mint az OmiseGo. Éppen ezért, mindig konzultálj egy képzett pénzügyi tanácsadóval, mielőtt befektetéseket eszközölnél!

Még a szakértőknek sincs mindig igazuk. Szinte lehetetlen megtippelni, hogy az OMG érme ára három év múlva milyen lesz. Bárki, aki azt állítja, hogy biztosan tudja egy kriptopénz jövőbeli árfolyamát, az hazudik!

OMG kriptovaluta befektetési lecke #1: Ne kövesd mások véleményét, hozd meg saját döntéseidet!

Mindig az a legjobb, ha saját árfolyam-előrejelzéseket készítesz. Ehhez több információra lesz szükséged. Kezdjük azokkal az információkkal, amelyekre az OmiseGo érme árfolyamának rövid távú előrejelzéséhez szükséged lesz. Szóval, mennyit ér most az OmiseGo, és hogyan jutott el odáig?

Mit ért az OmiseGo 2017 júliusa és 2018 júniusa előtt

Az OMG érme az OmiseGo ICO-n keresztül vált elérhetővé. Az ICO egy kezdeti érmefelajánlás. Ez egy módja az új kriptovalutáknak, hogy összegyűjtsék a termékük fejlesztéséhez szükséges forrásokat. Az OmiseGo ICO-t a Bitcoin Suisse bonyolította le 2017-ben, és 25 millió amerikai dollárt (USD) gyűjtött össze. Az OmiseGo ICO óta az OMG érme ára folyamatosan emelkedett. Az OMG érme nyitóára 2017. július közepén 0,5 USD körül volt.

2017 szeptember közepére az ára 12 USD körüli értékre emelkedett. 2017 decemberében a kriptovaluták ára az egész piacon emelkedett. Az OMG-é is! December 19-re az OMG ára 21,51 USD-re emelkedett.Az OmiseGo árfolyama ismét emelkedett, amikor az Ethereum alapítója és mindenes kripto rocksztárja, Vitalik Buterin tweetelte, hogy ez az egyik kedvenc kriptovalutája. Az árfolyam 2018. január 8-án érte el az új csúcsot, 26,14 USD-t.

OMG kriptovaluta Befektetési lecke #2: Hallgasd meg, mit mond Vitalik!

Azóta a kriptovaluták medvepiaccá váltak. Ez azt jelenti, hogy az árak általában véve 2018 első felében lefelé mentek. Úgy tűnik azonban, hogy a medvepiac hamarosan véget érhet.

A legtöbb szakértő bízik abban, hogy a kriptopénzek árai ismét emelkedni fognak. Nézzük meg, hogy a szakértők szerint mi lesz az OMG kriptopénz ára 2021-ben…

OmiseGo árjóslatok 2021-re

Mennyit fog érni az OmiseGo 2021-ben? Az első hely, ahová a legtöbb szakértő megy, amikor érmeárfolyam-előrejelzést szeretne tenni, az érme honlapja. Menjünk tehát az OMG kriptopénz honlapjára, és nézzük meg.

OmiseGo honlapja

Az OmiseGo honlapja sok információt tartalmaz arról, hogy mit fog csinálni a platform a jövőben, de arról nem sokat, hogy mit csinál most. A honlap például azt állítja, hogy a platform segítségével pénzügyi alkalmazásokat lehet készíteni, de nem sorol fel egyetlen olyan céget sem, amelyik ezt teszi.

Amit az OmiseGo honlapja megmutat, az az, hogy a platformban rengeteg lehetőség rejlik. Az OmiseGo befektetőinek és partnereinek hosszú listája található, mint például az Ascend Capital és a Golden Gate Ventures. Ez azt mutatja, hogy valós pénzügyi szervezetek bíznak a platformban.

Az OmiseGo.networkből az is kiderül, hogy az OMG érme sok pozitív figyelmet kap a mainstream médiától. Az oldal a Bloomberg és az International Business Times cikkeire mutató linkeket tartalmaz. Az OmiseGo honlapja nem túl részletes, ezért ajánlom a CoinMarketCap meglátogatását, hogy jobb képet kapjunk arról, hogy az OmiseGo árfolyama milyen lesz az év hátralévő részében.

CoinMarketCap

Nézzünk meg néhány fontos információt, amelyet a CoinMarketCap (CMC) rögzít az OMG érméről, és hogy ez mit jelent az OMG kriptó árfolyamára nézve:

 • Történelmi adatok: A CMC az OMG coin árfolyamát az idő múlásával grafikonon ábrázolja. Adatai azt mutatják, hogy az ár az Omise ICO óta stabil. Nem tűnik valószínűnek, hogy az OMG coin ára hirtelen felfelé vagy lefelé menne. Azonban az érme nagyon új, így bármi lehetséges!
 • Piaci elérhetőség: A CMC felsorolja az összes olyan tőzsdét, amely az OMG kriptovalutával való kereskedést kínálja. Az OMG érmét több mint 25 különböző tőzsdén kínálják kereskedésre. Ez azt mutatja, hogy a befektetők nagy csoportja szeretne OmiseGo érmét vásárolni, és hogy a kereskedési platformok bíznak benne.
 • Ritkaság: Az OMG érme teljes kínálati limitje 140 245 398 darab. Az OmiseGo teljes mennyisége a piacon jelenleg 102.042.552 OMG. Ez azt jelenti, hogy a kínálat több mint kétharmada már a piacon van. Amikor a teljes kínálat a piacon lesz, az OMG érme szűkössé válik. Ez azt jelenti, hogy nehezebb lesz megvásárolni, és az ára emelkedhet.
 • Piaci cap: A piacon lévő összes OMG érme összértéke 734 921 326 USD.

Mit mond mindez az OMG érme 2021-es áráról?

2021-es előrejelzések

A ThinkingCrypto előrejelzése szerint az OMG érme 2021-ben 150-200 USD-t fog érni. Ez az értékelés nagyon magasnak tűnik, és azt mutatja, hogy a medvepiac milyen nagy hatással volt a kriptoárakra általában az elmúlt hónapokban.

A Bitassist azt jósolta, hogy az OMG kriptopénz piaci értéke 2021 végére 10 milliárd USD körül lehet. Ez azt jelentené, hogy minden egyes OMG érme ára 100 USD körül lenne. Ez egy újabb magas értékelés, de mutatja, hogy mekkora bizalom és izgalom van ezzel a platformmal kapcsolatban.

UPDATE 2021: Egyik jóslat sem volt helyes. Az OMG piaci tőkeértéke most 734 921 326 USD, és jelenleg 5,24 USD-t ér (OMG érméket a Coinbase-en vásárolhatsz). Fontos azonban megemlíteni, hogy 2021 áprilisa óta az árfolyam emelkedni látszik.

Az OmiseGo rengeteg potenciállal rendelkezik. Azonban senki sem tudja igazán, hogy 2021 végére eléri-e a benne rejlő lehetőségeket. Tartsd naprakészen a CMC és az OmiseGo honlapjának változásait, és a legtöbb embernél többet fogsz tudni arról, hogy merre tart az árfolyam.

OMG kriptovaluta Befektetési lecke #3: Csináld meg a házi feladatod!

Ezután arról szeretnék beszélni, hogy mi befolyásolhatja az OmiseGo érme árát az elkövetkező években. Mit fog érni az OmiseGo a jövőben?

OmiseGo árjóslatok: Omiseoiseo Omismiseo: 2021 és azon túl

Az OMG hosszú távú árjóslásának egyik módja, hogy megnézzük a versenytársakat. Ezek azok a platformok, amelyek az OMG-hez hasonló szolgáltatásokat nyújtanak. Ha a következő platformok sikeresek lesznek, az OMG árára is hatással lehet.

Nem lehet azonban megmondani – bizonyos szempontból a befektetők egy versenytárs sikerét akár jó dolognak is tekinthetik, mert az megerősíti a közös felhasználási lehetőségekben rejlő potenciált.

Verseny

 • REQ: A REQ vagy Request Network egy decentralizált fizetési rendszer, amelynek piaci kapitalizációja kevesebb mint 100 millió USD. Jelenleg túl kicsi ahhoz, hogy az OMG kriptó miatt aggódjon, de néhány év múlva talán megteszi.

UPDATE 2021: A REQ piaci tőkeértéke már csak 32 537 153 USD.

 • Ripple: Ez a platform kezd óriássá válni a kriptók világában. Az OmiseGo-hoz hasonlóan fizetési szolgáltatásokat kínál a pénzintézetek számára. A Ripple azonban egy zárt hálózat, és kritizálták, hogy túlságosan centralizált. A két platform ugyanazon a területen tevékenykedik, de különböző módon működik.
 • Ox: Az Ox lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy saját decentralizált tőzsdéket hozzanak létre az Ethereum blokkláncon. A kereskedés csak ERC-20 tokenekre érhető el. Ez azt jelenti, hogy kisebb piaca lesz, mint egy olyan platformnak, mint az OmiseGo.
 • Stellar: Az OmiseGo fő versenytársa valószínűleg a Stellar. Mindkét platform nyílt forráskódú fizetési szolgáltatásokat kínál nagy léptékben. A Stellar piaci kapitalizációja több mint 5 milliárd USD, és a világ hetedik legnagyobb kriptopénzének számít.

UPDATE 2021: A Stellar piaci kapitalizációja jelenleg 2 031 325 384 USD.

Az OmiseGo érmének a következő években mindezekkel a platformokkal kell majd versenyeznie. Ez egy nagyon kemény piac, és az OmiseGo-nak minden felhasználóra szüksége lesz, ha az árfolyama tovább fog emelkedni.

OMG kriptovaluta befektetési lecke #4: Kutassuk fel a piacot!

Azok a fizetési szolgáltatási platformok lesznek sikeresek 2021-ben és azon túl, amelyek szoros kapcsolatot alakítanak ki a valós vállalkozásokkal. Nézzük meg, milyen partnerségeket tervez az OMG kriptopénz, és ezek hogyan befolyásolhatják az értékét…

Partnerségek

Az OmiseGo egy jól összekapcsolt platform. Előnyére válik, hogy anyavállalata, az Omise egy elismert pénzügyi szolgáltató. Az OmiseGo néhány főbb partnerkapcsolata a következő:

 • McDonald’s Thaiföld: Az OmiseGo kísérleti jelleggel nyújt fizetési szolgáltatásokat a McDonald’s Thailand számára. A globális étteremláncnak 240 fiókja van Thaiföldön. Ez ahhoz vezethet, hogy az OmiseGo világszerte több ezer másik McDonald’s-helyszínen is szolgáltatásokat nyújthat.

Egy ilyen méretű vállalattal való együttműködés rendkívül pozitív hatással lehet az OmiseGo érme árfolyamára a következő néhány évben.

 • Thai/japán bankok és kormányok: Mindkét kormány azt reméli, hogy a közeljövőben készpénzmentessé teszi országát. Az OmiseGo tárgyalásokat folytatott a thaiföldi pénzügyminisztériummal, valamint a thaiföldi központi bankkal. Az OmiseGo nagy befektetéseket kapott Japán két legnagyobb bankjától, a Bank of Ayudhya-tól és az SMBC-től is.

Ha ezek a partnerségek elérik a bennük rejlő lehetőségeket, akkor az OmiseGo nem csak egy fontos kriptopénz lesz, hanem egy fontos globális intézmény.

Ezután szeretnék beszélni az OmiseGo technikai fejlesztéseiről, amelyeken az OmiseGo dolgozik, és arról, hogy ezek hogyan befolyásolhatják az árfolyamát. Ehhez meg kell néznünk az OmiseGo útitervét.

OMG Kriptovaluta Roadmap (útiterv)

A kripto útiterv azon technikai célok listája, amelyeket egy kriptopénz egy meghatározott időn belül szeretne elérni. Nézzük meg az OMG coin számára készülő főbb innovációkat:

 • Plazma: Minden blokklánc ugyanazzal a problémával szembesül – a skálázhatósággal. Az OmiseGo azt reméli, hogy a Plasma használatával képesek lesznek több millió felhasználói tranzakciót nagyon nagy sebességgel feldolgozni.

Megjegyzés: A Plasma egy hamarosan megjelenő frissítés az Ethereumhoz, amely egy második réteget vezet be az Ethereum blokkláncba. A remények szerint az ezt használó alkalmazások képesek lesznek felvenni a versenyt az olyan szolgáltatók tranzakciós sebességével, mint a VISA és a SWIFT.

Az OmiseGo útiterve szerint az OMG a következő három hónapban fogja használni a Plasma-t. Ez hatalmas eredmény lesz a platform számára, és sokat lendíthet az árán!

 • Proof-of-Stake: A PoS egy gyors és hatékony módja a tranzakciók feldolgozásának a blokkláncon. Az OMG érmét birtokló felhasználók (stakerek) fizetést kapnak a hálózatnak nyújtott támogatásért. Az OmiseGo reméli, hogy 2021 elejére teljesen PoS kriptopénz lesz.
 • DEX: Az OmiseGo saját, teljesen decentralizált tőzsdét fejleszt a Plasma technológia segítségével. Az OmiseGo útiterve szerint ez a projekt jövőre élesben is működhet.

Mint látható, az OmiseGo csapata nagyon elfoglalt volt! A befektetőknek érdemes alaposan tanulmányozniuk az OmiseGo útitervét. Ezek a változások sokkal értékesebbé tehetik az OMG érmét.

OMG kriptovaluta befektetési lecke #5: Ismerd a terméked!

Most már mindent tudsz, amit tudnod kell az OMG érme árának előrejelzéséhez. Legyen egy gyors összefoglaló, hogy segítsen eldönteni, hogy az OMG kriptopénz jó befektetés-e vagy sem…

Jó befektetés-e az OMG kriptovaluta?

Mennyit fog érni az OmiseGo az elkövetkező hónapokban és években? Ha többet fog érni, mint most, akkor jó befektetés!

Lássuk, mit gondolnak a szakértők;

 • A CoinLiker előrejelzése szerint egy éven belül az OMG érme ára 29 USD körül lesz. Öt év múlva az oldal szerint egy OMG érme közel 92 USD-t fog érni.
 • A TradingBeasts szerint 2021 decemberére egy OMG érme körülbelül 4 USD-t fog érni. Azt is megjósolják, hogy 2021 júniusára minden egyes OMG érme körülbelül 51 USD-t fog érni.

UPDATE 2021: 5 dollár körül mozog az árfolyama szóval ez a jóslat elég közel volt…

 • A WalletInvestor becslése szerint az OmiseGo ára jövőre megduplázódik, és 2023-ra minden egyes érme körülbelül 60 USD-t fog érni.

Ezek az értékelések három dolgot mutatnak:

 1. Nagy a bizalom az OMG coin által használt technológiában és a fejlesztő csapatban. Fontos kapcsolatokat alakít ki valós vállalkozásokkal, és néhány klassz új technológiát is fejleszt.
 2. A kriptopénzek árfolyama várhatóan az egész piacon emelkedni fog a következő hat hónapban.
 3. A kripto szakértők soha nem jósolják meg, hogy a kriptovaluták ára csökkenni fog! (Sssh! Ez egy titok!)

Nem tudom, hogy az OMG coin ára felfelé vagy lefelé fog-e menni. Csak azt tudom, hogy ez egy izgalmas projekt, amelynek sokan szeretnének részesei lenni. Rajtad múlik, hogy eldöntsd, részese akarsz-e lenni ennek a projektnek.

Végső gondolatok

A kriptopénzek piaca valóban zsúfolt. A következő néhány évben több vesztes lesz, mint nyertes. A sikeres érmék a közösség, a technológia és a valós érték tökéletes kombinációjával fognak rendelkezni.

Az OmiseGo közel áll ahhoz, hogy mindhárommal rendelkezzen. Néhány nagyon erős szervezet áll mögötte, sok barátja van a kriptoközösségben, és a technológiája ugyanolyan erős, mint bármelyik versenytársáé. Mindezek egyike sem teszi azonban az OmiseGót garantált győztessé, ezért mindig vegyük figyelembe, hogy a jövő kiszámíthatatlan.

Soha ne fektess be kriptopénzbe úgy, hogy biztos vagy benne, hogy pénzt fogsz keresni. A pénz csak egy bónusz. Azért kell kriptopénzbe fektetnie, hogy támogasd a jövő technológiáját. Nem sokan mondhatják el magukról, hogy ezt megtették!

Emellett kulcsfontosságú, hogy biztonságban tartsd a kriptopénzedet. Az olyan hideg tárcák, mint a Ledger Nano S és a Trezor a legbiztonságosabb lehetőségeknek számítanak.

Íme néhány egyszerű lépés az OMG érmék megszerzéséhez és tárolásához:

 1. Vásárolj egy megbízható kriptotárcát (nézd meg a Ledger Nano S-t és a Trezort).
 2. Regisztrálj a Coinbase-en.
 3. Vásároljon OMG érméket.
 4. Küld az OMG érméit a Ledger vagy a Trezor rendszerbe, hogy biztonságban tartsd az eszközeidet.

 

Kapcsolódó cikkek:

Az Oldal Tetejére