Top 10 új kriptovaluta amibe érdemes lehet befektetni

Top 10 új kriptovaluta

Ennek a cikknek a fókusza az a top 10 új kriptovaluta lesz, melyek hamarosan felvehetik a versenyt a legjobbakkal is akár. A kriptovaluták, amelyek a mindenütt jelenlévővé válás útján voltak, időnként igen nagy fordulatot vesznek, mivel a Bitcoin és az Ether tekintetében is volt már rá példa, hogy mintegy 30%-ot, illetve 45%-ot estek.

További olaj a tűzre, hogy Kína idönként megpróbálja megtiltani a pénzügyi és fizetési intézményeknek, hogy kriptopénz-szolgáltatásokat kínáljanak. 2021-ben több mint 1 trillió dollár pazarolt el a kriptopénzek piaci értékéből globálisan.

Mit jelez ez, érdemes-e befektetni a kriptovalutákba? Az áresés miatt ez a megfelelő időpont, vagy érdemes újra átgondolni, mielőtt kriptovalutákba fektetünk? Nos, szerintem érdemes befektetnünk a kriptovalutákba, mivel most van itt az ideje. De nem arra gondolok, hogy a Bitcoinba vagy az Etherbe fektessünk. Dobjuk ki ezeket a népszerűeket, legalábbis egy kis ideig.

Ehelyett fektessünk inkább új kriptovalutákba, amelyek titokban növekednek, és jó befektetési lehetőséget jelenthetnek. Íme néhány viszonylag új kriptovaluta, amibe érdemes lehet befektetni, amelyek elég ígéretesek és akár gazdaggá is tehetnek.

Most pedig jöjjön a top 10 új kriptovaluta

A tízes listában lesznek igen általános és kifejezetten kreatív, vagy egy nagyon jó célt szolgáló kriptovaluta is.

SteakBankFinance

A SteakBank egy Binance Smart Chainre épülő likvid tétplatform, ahol különböző bevételi forrásokat szerezhetsz. A validálásból megszerzett alapvető nyeremények a likvid tokenben készülnek. A likvid token ezután képes lenne további téteket tenni a likviditási poolban, hogy összetett legyen, és további hozamokat szerezz. Emellett az SBF tokenek szintén díjazásra kerülnek, amikor a likvid tokened felteszed a SteakBank likviditási pooljában.

Aktuális ár a cikk írásakor: 0,022844 dollár

Árfolyamemelkedés a cikk írásakor: 0.01%

Your Future Exchange

Az YFX.COM egy láncon átívelő decentralizált örökös szerződéses platform, amely Ethereumra, Binance Smart Chainre, Huobi Ecological Chainre, TRON-ra, OKEx nyilvános láncra és Polkadotra épül. Ez adja akár többszörösét az örökös szerződés kereskedésre BTC, ETH, és más eszközökre egyaránt. Nem egészen ugyanaz, mint az alapvető automata árjegyzői modell (AMM),  vagy az YFX.COM csinál. Magáévá teszi a QIC-AMM piaci termelői pool kereskedési módszert, hogy a felhasználóknak magas likviditást és alacsony cserecsúszást biztosítson.

Aktuális ár a cikk írásakor: 0.4681 dollár

Áremelkedés a cikk írásakor: 2,24%.

The Chad Project

A mémpiac tokenje, a kereslettől függő, jelentős értéket képviselő tároló, amelyet egy erős, mémekkel és hitrendszerekkel megerősített közösség érzelmi értéke és izgalma állít elő. Ez nem egyszerűen egy újabb okos token, vagy egy újabb vállalkozás, amely megpróbálja lemásolni a ChainLinket hanem egy kicsit több.

Aktuális ár a cikk írásakor: 0.00000001 dollár

Árfolyamemelkedés a cikk írásának időpontjában: 0.60%

Corgi Inu

A CORGI egy decentralizált közösség a digitális pénzről, amely az Ethereum blokkláncon alapul.

Aktuális ár a cikk írásakor: 0.000001443 dollár

Árfolyam emelkedés a cikk írásakor: 8.60%

POOROCKET

A POOROCKET egy közösség által vezérelt kriptopénz, amely a fejlődő és gyors digitális valuták területén működik. Olyan alkalmazást készítenek, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ábrázolásokat, árdiagramokat, kereskedelmi rangsorokat és piaci kapitalizációkat kapjanak egy helyen.

Aktuális ár a cikk írásakor: 0.00000001 dollár

Az árfolyam emelkedése a cikk írásának időpontjában: 0.59%

Új kriptovaluta, a kereskedelem felrázására

A hirdetők és a promóterek egyesítése nagy kihívást jelent. Vajon lehetséges?

Wild Ride

A Wild Ride egy olyan multifunkcionális környezet elősegítésére jött létre, amely egyesíti a promótereket és a hirdetőket. Továbbá, ez lesz az első a maga nemében, amely eszközöket ad a védett és produktív munkához a két hirdető és a promóterek számára.

Aktuális ár a cikk írásakor: 0.00000001 dollár

Árnövekedés a cikk írásának időpontjában: 0.75%

Alkohol és Marihuána? Van ezzel kapcsolatos új kriptovaluta is

Először mi sem akartunk hinni a szemünknek, de hát jótékonykodni tényleg jó dolog.

Burn1

A Burn1 egy közösség által vezérelt jótékonysági token, amely a közösségi szavazás és az átláthatóság révén teljes hatalmat ad a közösségnek. Ma, ahol a marihuána fogyasztása legális, még mindig számos egyén szembesül életfogytiglani fogva tartással marihuánával kapcsolatos bűncselekmények miatt. Az alapítók nagyobb léptékben akartak tenni valamit.

A marihuána szerelmeseinek szánták ezt a jelképet, hogy adománygyűjtést gyűjtsenek és jótékonykodjanak olyan nonprofit szervezetekkel, amelyek jogi tanácsadást nyújtanak azoknak, akiket jogtalanul tartanak fogva a fűvezés miatt.

Aktuális ár a cikk írásakor: 0.00000001 dollár

Árfolyamemelkedés az írás időpontjában: 0.59%

BoozeMoon

A BoozeMoon hamarosan bemutatja az első kriptosört. Németországban keverik, és ez a sör nem csak a kripto híveinek, hanem a sörszakértők számára is érdekes lesz. Ha sörrajongó vagy, ebből mindenképpen vegyél egy keveset.

Aktuális ár a cikk írásakor: 0.00000001 dollár

Áremelkedés a cikk írásakor: 0.60%

Új Kriptovaluta az állatvédelemért

Ha szereted az állatokat már csak ezért megéri venni belőle.

Chihuahua

Ez az első független tőzsde, amely a világon mindenhol segít az állatoknak. A Chihuahua NFT jótékonysági célokra szolgál Egészen pontosan az állatmenhelyek támogatása. Az embereket arra buzdítják, hogy vásároljanak HUA tokeneket, ezzel segítve az állatoknak a világ minden táján.

Aktuális ár a cikk írásakor: 0.00000001 dollár

Az ár emelkedése a cikk írásának időpontjában: 0.59%

Új Kriptovaluta a környezetvédelemért

Még nincs belőlük sok, de örülünk neki, hogy egyes kriptók a környezetvédelemre is fokoszálnak.

Baby Shark (SHARK)

Igen, a gyerekek kedvenc verse ihlette. A Baby Shark (SHARK) egy BEP-20 intelligens szerződés, amely a Binance Smart Chain-en épül a klasszikus gyerekdal függvényében, amely újszerű deflációs tokenomikát kíván adni, amely jutalmakat ad a helyi közösségeknek, valamint az óceánok megtisztítására nullázott nonprofit szervezetekkel való partnerséget. A Baby Shark bízik abban, hogy hosszú távú értéket bővít a tulajdonosai számára, miközben hasonlóképpen örökké tartó hatást gyakorol a környezetre.

Aktuális ár a cikk írásakor: 0.00000001 dollár

Árfolyamemelkedés a cikk írásakor: 0.58%

 

Kapcsolódó cikkek:

Az Oldal Tetejére